Miehen suolesta poistettiin lähes 40-senttinen ankerias – yritti parantaa sillä ummetusta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kiinan Guangdongissa sijaitsevan sairaalan lääkärit saivat taannoin hoidettavakseen taatusti odottamattoman leikkauksen. Kuoleman kielissä olleen miehen suolesta täytyi poistaa kokonainen ankerias.

50-vuotias potilas oli sujauttanut elävän ankeriaan takapuoleensa ja hakeutui sairaalahoitoon kärsittyään vatsakivuista viikon ajan. Mies oli saanut verenmyrkytyksen eikä hän kyennyt enää edes puhumaan lääkäreille kunnolla. Röntgenkuva paljasti lähes 40-senttisen suoankeriaan päätyneen vatsaonteloon.

Lääkärit poistivat suoankeriaan leikkauksessa. Eläin oli kuollut, mutta se oli aiheuttanut vakavan bakteerimyrkytyksen ulosteiden juututtua suoleen. Leikkaus tallentui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi, jota ei suositella heikkohermoisille katsojille.

Seksuaalisen tyydytyksen sijaan mies oli Mirror-lehden mukaan tunkenut ankeriaan anukseensa parantaakseen ummetuksen. Toimenpiteen väitetään nimittäin olevan vanha kansanparannuskeino.