Perheriidasta palovammat – tyttöystävä heitti miestä pitsalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan poliisiuutiset eivät petä tälläkään kertaa. Esittelemme nyt 32-vuotiaan Becky Bartlettin, joka joutui vankilaan miehensä pahoinpitelystä. Hän pahoinpiteli siippansa pitsalla.

Becky Bartlettin ja hänen poikaystävänsä, 37-vuotiaan Robert Ybarran kesäyö ei ollut sujunut romanttisissa merkeissä. Pari riiteli koko yön, kunnes naisen hermot paloivat lopullisesti. Mies oli nimittäin tehnyt itselleen pitsaa samaan aikaan, kun tyttöystävä yritti rauhoittua ja nukkua sohvalla.

Nainen käveli keittiöön, otti pizzan uunista ja heitti sillä miestä. Ybarralle tuli pieniä palovammoja ja hänen vaatteensa olivat yltäpäältä pitsassa. Molemmat pidätettiin, sillä poliisit huomasivat rähinää selvittäessään, että Ybarralla oli etsintäkuulutus päällä toisesta rikoksesta, The Smoking Gun uutisoi.