Somejulkkis Siya Kakkar on kuollut 16-vuotiaana – nousi tähdeksi TikTokissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intialainen 16-vuotias TikTok-videotähti Siya Kakkar on kuollut. Hän menehtyi kotonaan Intian suurkaupunki Delhissä, Preet Viharin alueella. Tytöllä oli TikTokissa yli miljoona seuraajaa.

Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta menehtyminen tuli suurena yllätyksenä myös nuoren naisen managerille Arjun Sarinille. Daily Mail kertoo tytön tehneen itsemurhan saatuaan uhkauksia osakseen. Manageri oli ollut yhteydessä valovoimaiseen tähteen kuolemaa edeltäneenä iltana keskustellen tytön tulevaisuudesta.

Nuori tähti oli julkaissut nettiin vain muutama tunti ennen kuolemaansa videon, jolla hän tanssii rakennuksen katolla. Fanit ovat järkyttyneitä Kakkarin poismenosta. Hänellä on Instagramissa 200.000 seuraajaa ja teinin videot sekä kuvat ovat täyttyneet suruvalitteluista. Hän oli erityisen lahjakas tanssija ja muusikko.

View this post on Instagram

And Its TIME to get knocked out by this lethal combination of an Epic Punjabi Song and an enchanting beauty. Watch the King of Desi Hip-Hop Bohemia, soulful singer JS Atwal along with Lola Gomez in the official video of Our Latest Single, "Sharaabi Teri Tor". The Most Awaited Song of 2020 is OUT !! Watch the Video Now. . . . @iambohemia @atwalinsta @lolitaxo__ @mbmusicco @meetbrosofficial @meet_bros_manmeet @harmeet_meetbros @shaxeoriah @urshappyraikoti @jaggisim @desihiphopking @touchblevins @raajeev.r.sharma @itsumitsharma @psycho_marketer @fameexpertz #SharaabiWalk #SharaabiWalkChallenge #SharaabiTeriTor #Bohemia #HipHop #Rap #Punjabi #JsAtwal #HappyRaikoti #intoxicating #MBMusic #sharaab #musicvideo #fameexpertz

A post shared by Siya Kakkar (@siya_kakkar) on

View this post on Instagram

Just like that :) 🥀

A post shared by Siya Kakkar (@siya_kakkar) on

View this post on Instagram

Sir tera pyaar bolda ae jatta chad ke♥️

A post shared by Siya Kakkar (@siya_kakkar) on