Carmen Electra lähes alastomana rannalla – hehkuttaa kuvaa itsekin: ”Julistetyttö”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta. Parhaillaan hänet nähdään Netflixin The Last Dance: Kerran vielä, Bulls -dokumenttisarjassa, jossa hän puhuu avoimesti julkkisparin makuuhuoneen tapahtumista.

View this post on Instagram

Slo-Mo run ❤️ #baywatch #savinglives ❌⭕️❌⭕️

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Tällä kertaa takavuosien seksisymboli nähdään keikistelemässä arkistokuvassa, joka on ikuistettu hänen kulta-aikanaan. Otoksessa Carmen poseeraa lähes alastomana vain bikinien alaosa yllään ja metallinen koru vatsansa ja rintojensa peittona. Electra itsekin vaikuttaa olevan kuvaan erittäin tyytyväinen, sillä hän toteaa olevansa siinä ”julistetyttö”.

View this post on Instagram

#postergirl 💋💋💋

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

48-vuotias Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin. Electra oli yksi 1990-luvun suurimmista seksisymboleista.