Carmen Electra lähes alastomana rannalla – hehkuttaa kuvaa itsekin: ”Julistetyttö”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta. Parhaillaan hänet nähdään Netflixin The Last Dance: Kerran vielä, Bulls -dokumenttisarjassa, jossa hän puhuu avoimesti julkkisparin makuuhuoneen tapahtumista.

https://www.instagram.com/p/CB6F7xnnlNw/

Tällä kertaa takavuosien seksisymboli nähdään keikistelemässä arkistokuvassa, joka on ikuistettu hänen kulta-aikanaan. Otoksessa Carmen poseeraa lähes alastomana vain bikinien alaosa yllään ja metallinen koru vatsansa ja rintojensa peittona. Electra itsekin vaikuttaa olevan kuvaan erittäin tyytyväinen, sillä hän toteaa olevansa siinä ”julistetyttö”.

https://www.instagram.com/p/CB4T5knHH6x/

48-vuotias Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin. Electra oli yksi 1990-luvun suurimmista seksisymboleista.