Huippumallit vaihtoivat ruokavalioitaan – epäterveellinen haastoi tervellisen

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin alla työskentelevien huippumallien tulee huolehtia omasta työkalustaan, joka on heidän oma vartalonsa. Mallien tulee pitää huolta siitä, että he näyttävät edustavilta, mikä yleensä tarkoittaa terveellisiä elämäntapoja ja liikunnan harrastamista.

Nyt kaksi Victorian enkeliä päättivät keskenään vaihtaa ruokailutottumuksiaan yhden päivän ajaksi. 24-vuotias Romee Strijd syö 80 prosenttia terveellistä ruokaa eli hän sallii päiviinsä muutaman herkun. 28-vuotias Jasmine Tookes luottaa kuitenkin hyviin geeneihinsä ja hän syö paljon enemmän herkkuja päivänsä aikana kuin Strijd.

YouTube-video paljastaa mitä mallien hyvin erilaiset ruokailutottumukset pitävät sisällään. Aamiaiseksi Strijd tarjoilee Tookesille terveellisen tuorepuuroannoksen kun taas Tookes antaa Strijdille pekonia, kananmunia ja paahtoleipää.

Aamiaisen jälkeen mallikaksikko suuntaa kuntosalille tekemään yhteisen treenin ohjaajan kanssa. Sitten ystävykset menevät lounaalle, jossa he tilaavat toisilleen ruoka-annokset. Strijdin tilaama annos on jälleen hyvin terveellinen kun taas Tookes valitsee hänelle ison burriton.