Top Chef -kaunotar luetteli päivän ateriat – kokkikilpailun tuomari ei näe nälkää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskokki Padma Lakshmi on tullut kansainvälisesti kuuluisaksi muun muassa Top Chef -ohjelman juontajana. Nyt 49-vuotias tähti on osallistunut Harper’s BAZAAR -lehden julkaisemaan videosarjaan, jossa julkkikset kertovat mitä he syövät yhden päivän aikana.

Padma Lakshmi joutuu syömään melkoisen määrän ruokaa toimiessaan yhtenä Top Chef -kokkikilpailun tuomareista. Nainen joutuu maistelemaan mielettömän määrän erilaisia ruokia päivän aikana etenkin kilpailun alussa, jossa kilpailijoita on lähes 20. Tällöin Lakshmi keskittyy pureskelemaan maistelemiaan suupaloja pitkään välttääkseen toisen haarukallisen ottamisen, koska maisteltavaa on niin paljon.

Padma Lakshmi on melkoinen herkuttelija ja paljastaakin nauttivansa kaikesta suolaisesta ja melko rasvaisesta. Heti kuvauspäivän jälkeen naisen tulee kuitenkin yleensä juoda pahanmakuinen kuitujuoma rauhoittaakseen vatsaansa. Illalla tähti herkuttelee lapsensa kanssa juustolla ja chilillä maustetuilla maissilastuilla ja syö vielä tyttäreltään salaa tummaa suklaata.