Uber-kyyti todellinen elämys – autossa on akvaario, takka ja kasveja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uber-kyydit ovat huimaa vauhtia kasvava ja yleistyvä tapa matkustaa haluttuun määränpäähän. Kyydin jälkeen matkustaja voi arvostella kuskin palvelun Uber-sovelluksessa, mikä onkin saanut monet kuskit todella panostamaan asiakkaiden saamaan kokemukseen ja tyytyväisyyteen.

Nyt videolla nähdään eräs Uber-kyyti, jota nainen ei tule hetkeen unohtamaan. Nainen oli tilannut Uber-auton tuttuun tapaan ja sovellus oli ilmoittanut, että Mohammed saapuu hakemaan häntä mustalla Toyotalla. Kun auto oli saapunut paikalle, nainen oli huomannut, että sisältä hohtaa erilaisia valoja.

Nainen oli kokenut todellisen yllätyksen astuessaan autoon sisälle. Hänen kuvaamallaan videolla nähdään, että autossa on muun muassa huonekasvi ja pieni akvaario, jossa on kaksi kalaa. Videon kuvaajan mukaan autosta löytyi myös videoprojektori, pieni takka ja strobovalot. Kaiken lisäksi kuski oli ollut vielä todella mukava ja asiakaspalveuhenkinen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.