Bella Hadid poseerasi seksikkäänä – läpikuultava mekko paljasti rinnat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Menestyksekästä mallin uraa tekevää Bella Hadidia on tituleerattu jopa maailman kauneimmaksi naiseksi. 23-vuotias neito on ehtinyt valloittamaan jo useiden suurten muotitalojen näytöslavat ja hän on toiminut myös Voguen kansikuvamallina monien muiden julkaisujen kansikuvien lisäksi.

Bella Hadid nähdään usein näyttävissä kuvissa myös hänen omalla Instagram-kanavallaan. Tällä kerralla Hadid julkaisi itsestään selfie-kuvan, jossa nainen poseeraa peilille lyhyt kukkamekko yllään. Pitkähihainen mekko oli niin ohutta materiaalia, että se paljasti naisen rinnat kokonaan sen läpi.

Bella Hadid on seksikkään ulkonäkönsä lisäksi ollut paljon uutisotsikoissa hänen rakkauselämänsä vuoksi. Tällä hetkellä nainen on alkanut uudelleen seurustelemaan The Weekndin kanssa. Pariskunta on ollut yhdessä aiemminkin, mutta eronnut useamman kerran ja tapaillut erojen aikana muita ihmisiä.