Nousuvarjolento pahasti pieleen – miehen valjaat pettivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parasailing-nimellä ulkomailla tunnettu aktiviteetti saa joka vuosi hurjan määrän turisteja kokeilemaan miltä tuntuu liitää kymmenien metrien korkeudessa. Nousuvarjoa vedetään usein veneen perässä, jolloin varjo nostaa istuinvaljaisiin kiinnitetyn henkilön korkealle ilmaan.

Nyt videolla nähdään kammottava tilanne, jossa nousuvarjolento on mennyt pieleen. Videolla nähdään miten mies on kiinnitettynä valjaisiin. Tilanne on kutkuttavan jännittävä ja hyväntuulinen kun mies nousee varjon kanssa veneen kannelta ilmaan. Toinen puoli valjaista kuitenkin irtoaa jo parin sekunnin kuluttua.

Mies roikkui videon tietojen mukaan toisesta köydestä varjon perässä noin 30 sekunnin ajan ennen kuin hänet saatiin takaisin veneeseen. Hän olisi halunnut kokeilla aktiviteettia vielä toisen kerran, mutta veneessä ollut tilannetta pelästynyt pikkupoika oli ollut niin järkyttyneessä tilassa, että mies ei viitsinyt pelotella poikaa enempää.