Pokemon-vaari moninkertaista pyöränsä älypuhelimien määrän – nyt niitä on 64!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme pari vuotta sitten taiwanilaisesta Chen Sayn-yuanista, josta oli tullut vanhalla iällä todellinen Pokemon-fanaatikko. Mies metsästi Pokemon Go -pelin taskuhirviöitä yhteensä 11 älypuhelimella, jotka hän oli kiinnittänyt polkupyöränsä ohjaustankoon.

Vanhuksen Pokemon-innostus ei ole laantunut vuosien aikana. Mies on päivittänyt polkupyöräänsä kiinnitettyjen puhelinten määrää ensin 32 kappaleeseen ja sittemmin 64 kappaleeseen. Vapaita paikkoja on vielä kahdeksan kappaletta.

Chenin Pokemon-innostus alkoi hänen saatuaan pojaltaan mobiilipelin syntymäivälahjaksi. Nykyään hän viettää päivänsä ennustajana ja Feng Shui -asiantuntijana ja metsästää Pokemoneja pääasiassa iltaisin. Hän on nykyään Independent-lehden mukaan myös taiwanilaisen älypuhelinmerkki ASUSin edustaja ja käyttääkin 20 yhtiön Zenfone Max Pro M2 -puhelinta Pokemon Go:n pelaamiseen.

 

獲得華碩贊助的寶可夢阿伯⋯⋯#危險行為請勿模仿圖片拍攝者:林嘉雯

Publiée par 行走的故事詩/yanwu sur Mardi 23 juin 2020