Kim Kardashian juhli esikoistaan: ”En voi uskoa, että olet jo seitsemän!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja realitykaunotar Kim Kardashian ovat olleet naimisissa kuusi vuotta. Heillä on myös neljä lasta, North, Saint, Chicago ja Psalm. Nyt Kardashianin perheessä juhlittiin esikoisen syntymäpäiviä.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin esikoinen North täytti seitsemän vuotta 15. kesäkuuta. Kardashian muisti tyttärensä syntymäpäivää julkaisemalla hänen Instagram-kanavallaan suloisen kuvakollaasin, jossa nähdään hauskoja hetkiä tytön vuosien varrelta.

Kim Kardashian ei voi uskoa, että North on jo seitsemänvuotias. 39-vuotias perheenäiti näyttää uskovan horoskooppeihin kirjoittaessaan syntymäpäiväviestissään, että North on tyylikkäin ja luovin kaksoset-esiintyjä. Kim Kardashian julkaisi myös tyttärestään kuvatun videon, jossa North esittää keksimänsä koreografian Kanye Westin kappaleeseen.