Kristen Bell avautui lapsensa pottaharjoittelusta – viisivuotiaalla vielä vaipat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kristen Bell on naimisissa näyttelijä Dax Shepardin kanssa. Heillä on yhdessä kaksi lasta, viisivuotias Delta-tytär ja seitsemänvuotias poika Lincoln. Nyt nainen on paljastanut, että Deltan pottaharjoittelu on yhä hieman kesken eikä tyttö ole vielä oppinut kuivaksi.

Kristen Bell kertoi poikansa kohdalla ihmetelleensä mitä vaikeaa kuivaksi harjoittelussa on. Eräänä päivänä he olivat vain sanoneet Lincolnille, että hän voisi käyttää vessaa. Sen päivän jälkeen poika ei enää käyttänyt vaippoja. Tyttären kohdalla kokemus oli kuitenkin täysin erilainen.

Kristen Bell on kertonut People-sivuston mukaan, että yli viisivuotiaalla tyttärellä on edelleen vaikeuksia pidättää, minkä vuoksi he käyttävätkin tytöllä yhä öisin vaippoja. Perheenäiti kertoi myös käyttävänsä menetelmää, jossa tyttö herätetään kesken unien ja viedään vessaan, että rakko saa tyhjentyä välissä.