Maroon 5 -yhtyeen basisti pidätetty – syytetään kotiväkivallasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Basisti Mickey Madden lukeutuu suositun Maroon 5 -yhtyeen perustajajäseniin. Nyt muusikko on ollut tekemisissä lain kanssa Los Angelesissa.

Madden pidätettiin lauantaina syytettynä tahallisen ruumiillisen väkivallan aiheuttamisesta puolisolle tai asuinkumppanille. Muusikko ei ole naimisissa, eikä uhrin henkilöllisyys ole tiedossa. Madden vapautettiin myöhemmin 50 000 dollarin takuusummaa vastaan.

Maroon 5 -yhtyeen edustaja kuvaili New York Post -lehdelle yhtyeen olevan järkyttynyt uutisista ja tarkastelevan tilannetta vakavissaan. Mickey Madden perusti yhtyeen hänen ja laulaja Adam Levinen aikaisemman Kara’s Flowers -bändin hajottua. Hänet on pidätetty aikaisemmin vuonna 2016 kokaiiniin liittyvästä rikoksesta mutta välttyi vankeustuomiolta suostuttuaan tekemään yhden päivän ajan yhdyskuntapalvelua.