Alicia Keys paljasti: Kirjoitti ensimmäisen laulunsa 11-vuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. Nyt 39-vuotias Alicia Keys avasi kotinsa ovet ja päästi fanit hieman syvemmälle elämäänsä.

Alicia Keys otti osaa Vogue-lehden suosittuun 73 Questions -haastattelusarjaan. Haastatteluvideolla toimittaja pääsee tähden kotiin ja esittää hänelle nopeatempoisesti 73 kysymystä, joiden avulla katsoja oppii tuntemaan julkkiksen hieman paremmin ja henkilökohtaisemmin. Useimmat haastattelut tehdään tähtien omissa kodeissa, jonka vuoksi fanit pääsevät myös näkemään miten heidän idolinsa asuvat.

Haastattelun aikana nainen paljasti kirjoittaneensa ensimmäisen laulunsa 11-vuotiaana ja ensimmäisen hyvän laulunsa 14-vuotiaana. Tähti myös kertoi saavansa joka yö vain noin viisi tuntia unta ja tuntevansa olonsa kaikista luovimmaksi iltaisin kun on hiljaista. Video on kuvattu ennen kuin Yhdysvalloissa tuli määräykset harjoittaa sosiaalista eristäytymistä koronaviruksen vuoksi.