Isä juksasi lapsiaan hauskalla kananmunatempulla – munasta ei kuoriutunutkaan tipua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon huvittavia videoita, joissa nähdään miten vanhemmat ovat juksanneet lapsiaan. Lapset menevät melko helposti halpaan, koska he luottavat vanhempiinsa eivätkä yleensä osaa epäillä, että vanhemmat temppuilisivat heidän kustannuksellaan.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska jekku, jonka eräs perheenisä teki lapsilleen. Isä oli tehnyt tyhjään kananmunaan pienen reiän, jonka läpi hän oli laittanut etusormensa. Sitten mies päätti juksata lapsiaan luulemaan, että kananmunasta on kuoriutumassa tipu.

Isä kutsui lapsensa katsomaan kun kananmuna kuoriutuu. Lapset näyttivät olevan haltioissaan kun he odottivat pienen suloisen tipun ilmestymistä. Pettymys oli kuitenkin melkoinen kun munasta kuoriutuikin vain isän etusormi.