Signeerattu kuva Trumpista ja Putinista kättelemässä myyntiin jättihinnalla – ainoa laatuaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingissä järjestettiin heinäkuussa 2018 huippukokous, jossa tapasivat Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump. Taannoin myyntiin päätyi ainutlaatuinen ja todennäköisesti tulevaisuudessa historiallinen muistoesine tapaamisesta.

Trumpin ja Putinin kättelystä tapaamisessa otettiin useita kuvia, mutta vain yhden tiedetään olevan varustettu molempien presidenttien nimikirjoituksilla. Putinin kerrotaan ensin signeeranneen kuvan Venäjän hallituksen työntekijälle. Tämän jälkeen kuva läetettiin Yhdysvaltojen republikaanipuolueen sisäpiiriläiselle, joka puolestaan pyysi Trumpia signeeraamaan sen.

Page Six -sivuston mukaan kuva ilmestyi taannoin myyntiin muistoesineisiin erikoistuneelle MomentsInTime.com-sivustolle 32 500 dollarin, eli lähes 28 800 euron hintaan. Kuva on kuitenkin sittemmin joko myyty tai poistettu, sillä kuva on sittemmin hävinnyt sivustolta. Sen sijaan myynnissä on edelleen Putinin ja Trumpin signeeraama baseball-pallo 54 000 dollarin hintaan.