Varisemo suojeli poikastaan – ulosti naisen kasvoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Linnut suojelevat poikasiaan aivan yhtä raivokkaasti kuin muidenkin eläinlajien emot. Nyt eräs nainen sai tuntea variksen suojeluvaiston tuotokset kasvoillaan kun lintu tähtäsi häntä ulosteellaan.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa pariskunta on löytänyt pienen variksen poikasen maassa puun vieressä. Variksen pesä on ilmeisesti ollut puussa ylempänä. Poikasen emo ei ole iloinen lintua katsomaan tulleista ihmisistä, minkä vuoksi se rääkäisee monta kertaa kovaäänisesti puusta.

Mies on kuvannut pientä poikasta videolle ja saanut myös tyttöystävänsä tulemaan katsomaan lintua lähempää. Kun nainen on tulossa katsomaan poikasta, varisemo tähtää häntä ulosteellaan. Varis onnistuu ulostamaan suoraan naisen kasvoille siten, että ulostetta menee myös naisen huulille.