Vloggaaja luopui autistisesta adoptiolapsestaan – viranomaiset paljastivat todellisen syyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Ohiossa asuva Myka Stauffer nousi hiljattain otsikoihin, koska nainen luopui autismia sairastavasta adoptiopojastaan. Viranomaiset ovat nyt tiedottaneet, että Huxley-niminen poika on viihtynyt uudessa kodissaan ja voi hyvin.

Poliisit ovat myös tutkineet tapausta ja apulaissheriffi Susanna Leonardin mukaan uudet adoptiovanhemmat ovat onnistuneet tekemään pienestä pojasta tyytyväisen. Samassa raportissa kerrotaan, että Staufferit joutuivat luopumaan Huxleysta pojan aggressiivisuuden vuoksi. Hän oli ollut väkivaltainen perheen muita lapsia kohtaan, BuzzFeed kertoo.

Perhe joutui palkkaamaan kalliin lastenhoitajan valvomaan vuorokauden ympäri austistista poikaansa. Myka Stauffer nousi kuuluisuuteen juurikin adoptoituaan autistisen pojan Kiinasta. Hän kertoi perheensä arjesta avoimesti videoblogissa. Huxley asui perheessä vuodesta 2017 saakka.