Mies yritti maksaa kortilla ohjeiden mukaisesti – ei onnistunut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä ohjeistavat merkit ja kuvat voivat toisinaan aiheuttaa hieman hämmennystä. Merkeissä jokin kielto tai toiminto yritetään osoittaa vain yhden kuvan avulla, minkä vuoksi väärinkäsityksiä harvinaisempien merkkien kohdalla tapahtuu aina toisinaan.

Nyt YouTubessa huvittaa lyhyt video, jossa nähdään miten mies yrittää maksaa huoltoasemalla tankkaamisen kortilla. Mies osoittaa videolla, että automaatin kuvan osoittama maksutapa ei toimi vaikka hän yritti suorittaa maksun juuri niin kuin kuva ohjeistaa.

Kuvassa näkyy pankkikortti, jonka nurkka on taitettu toiselle puolelle. Videon kuvannut mies on huomannut merkin koomisuuden jo aiemmin ja odottanut, että hänen pankkikorttinsa uusittiin, että hän pääsi kuvaamaan hauskan videon vanhan pankkikorttinsa avulla.