Glee-tähden pelätään hukkuneen – nelivuotias poika löytyi yksin veneestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Glee-sarjasta tunnettu näyttelijä Naya Rivera on kadonnut järvellä Kaliforniassa. Tähden pelätään hukkuneen, sillä hänen nelivuotias poikansa löydettiin yksin Lake Pirussa ajelehtineesta veneestä.

33-vuotias Rivera oli vuokrannut keskiviikkona veneen itselleen ja lapselleen. Noin kolme tuntia myöhemmin toinen veneilijä löysi hänen veneensä, jossa lapsi oli nukkumassa yksin. Riveraa alettiin CBS-uutissivuston mukaan välittömästi etsimään helikoptereiden, droonien ja sukeltajien avustuksella, toistaiseksi tuloksetta.

Vahingoittumattomana löydetty lapsi on sittemmin toimitettu sukulaisilleen. Lapsi kertoo olleensa uimassa äitinsä kanssa, mutta äiti ei koskaan palannut veneeseen. Poliisin mukaan Riveran etsiminen järvestä on haastavaa sen koon ja huonon näkyvyyden vuoksi.

Vasta tiistaina Rivera jakoi Twitterissä kuvan itsestään poikansa kanssa. Lapsesta saakka televisiossa näytellyt Naya Rivera mustetaan parhaiten Glee-musikaalisarjasta, jossa hän näytteli cheerleaderi Santana Lopezia. Viime vuosina hän on näytellyt suosittuihin tanssielokuviin perustuvassa Step Up: High Water -sarjassa.