Dua Lipan tiukat pyöräilyshortsit eivät jättäneet arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniasta maailman maineeseen ponnistanut poptähti Dua Lipa on viime kuukausien ajan viettänyt kesälomaa kotona poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa. Rakastavaiset ovat viihtyneet paljon auringossa ja nauttineet lämpimistä kesäpäivistä.

Dua Lipa on julkaissut viime viikkojen aikana useita seksikkäitä kuvia, joissa tähti on esitellyt vartaloaan pienissä bikineissä. Kuvat ovat olleet paljon paljastavampia kuin mitä tähdeltä on aiemmin totuttu näkemään. Nyt kaunokainen esitteli tiukkoja pyöräilyshortsejaan.

Tiukat pyöräilyshortsit ovat olleet tänä kesänä hyvin trendikkäitä. Myös poptähti näyttävää suosivan kyseistä vaatekappaletta, jonka on hankkinut näyttävässä viidakkokuosissa. Vartalonmyötäiset shortsit esittelevät upeasti Dua Lipan hoikkaa keskivartaloa, jonka nainen pitää kapeana muun muassa joogan avulla.