Täydellinen vartalo! Olivia Culpo säväytti biksuissa rannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on viime päivien aikana hemmotellut fanejaan näyttävillä kuvilla. Nainen on julkaissut lähes päivittäin kauniita otoksia, joissa hänen yllään nähdään seksikkäitä bikinejä ja paljastavia ranta-asuja.

Olivia Culpo esitteli tuoreessa kuvassaan hänen itse suunnittelemiaan aurinkolaseja. Kuvassa nainen istuu rantavedessä valkoiset bikinit yllään, minkä vuoksi huomio kiinnittyykin aurinkolasien sijaan naisen upeaan vartaloon.

Olivia Culpo ei hetkeen ole päässyt koronaviruspandemian vuoksi tekemään tavanomaisia mallintöitään. Uusista kuvista tähdellä ei kuitenkaan näytä olevan puutetta, koska loistavia kuvaajia tuntuu löytyvän myös kaunottaren omasta lähipiiristä.

Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.