Poliisin takaa-ajolle hämmentävä päätös – autovaras kolaroi kollegansa kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonin poliisi on tullut sattumalta löytäneeksi kaksi varastettua autoa yhdellä kertaa. Poliisin takaa-ajama mies päätyi nimittäin kolaroimaan ajoneuvon toisen kadonneen auton kanssa.

Tilanne sai alkunsa Newbergin poliisin vastattua hälytykseen varastetusta Toyota Land Cruiserista. Poliisit lähtivät ajamaan takaa autovarasta kaupungin keskustassa. Takaa-ajo päättyi autovarkaan, 27-vuotiaan Lee Cooperin kolaroitua ajoneuvon toisen autoilijan kanssa risteyksessä.

Cooperin pidättämisen jälkeen poliiseille kävi ilmi, että myös toinen onnettomuusauto oli ilmoitettu varastetuksi kolme viikkoa aikaisemmin. New York Post -lehden mukaan sitä ajaneen 25-vuotiaan Kristin Nicole Beguen todettiin myös olleen tapahtumahetkellä päihteiden vaikutuksen alaisena.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.