Räppäri Pop Smoken murhatutkinta etenee – poliisi pidätti viisi ihmistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohdanteista uraa tehnyt räppäri Pop Smoke kuoli traagisesti helmikuussa jouduttuaan ammutuksi kotonaan. Nyt poliisit ovat pidättäneet viisi ihmistä tapaukseen liittyen.

Kolme pidätetyistä on täysi-ikäisiä miehiä ja kaksi puolestaan alaikäisiä. Los Angelesin poliisin mukaan heidän epäillään liittyvän Pop Smoken 19. helmikuuta tapahtuneeseen murhaan. Viranomaiset eivät kuitenkaan toistaiseksi kommentoineet pidätyksiä tarkemmin.

Pop Smoke kuoli ryöstöksi epäillyssä tapauksessa neljän ihmisen tunkeuduttua hänen Los Angelesissa sijaitsevaan kotiinsa. New Yorkista kotoisin ollut räppäri oli ehtinyt nousta hiphopin kuumien tulokkaiden pariin lyhyessä ajassa. Pop Smoken ensimmäiseksi ja viimeiseksi jäänyt varsinainen studioalbumi, 50 Centin tuottama Shoot for the Stars, Aim for the Moon julkaistiin postuumisti heinäkuun alussa.