Vau! Rob Kardashian käänsi katseet synttärijuhlissa – komistunut sitten viime näkemän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaanin velikulta, Rob Kardashian, on pysynyt viime vuosina poissa julkisuudesta. Hän muun muassa perui osallistumisensa vuonna 2014 Kim Kardashianin ja Kanye Westin kuuluisaan hääjuhlaan, koska ei halunnut tulla kuvatuksi.

Mies on kärsinyt viime vuosina mielenterveysongelmista, ylipainosta, diabeteksesta ja riippuvuuksista. Hän on kuitenkin skarpannut suloisen tyttärensä vuoksi. Oikeustaitelut Blac Chynan kanssa eivät ole auttaneet elämänhallinnassa, mutta hän on tehnyt kaikkensa voidakseen paremmin.

Nyt Rob Kardashian on osallistunut siskonsa Khloe Kardashianin syntymäpäiväjuhlille. Hän on valokuvien perusteella terve ja komistunut sitten viime näkemän. Fanit ovat innoissaan Robin näkemisestä ja etenkin siitä, että mies on hyvässä hapessa.

View this post on Instagram

Sweet 16 😁 woo

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

View this post on Instagram

Woo back baby

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

View this post on Instagram

Appreciate it 🤙

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on