Halsey tarjoili silmänruokaa – poseerasi paljastavassa monokinissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Halsey on noussut muutamassa vuodessa etenkin Yhdysvalloissa suosituksi poptähdeksi. Monien muiden amerikkalaistähtien tavoin hän on viime aikoina viettänyt aikaa pääasiassa kotonaan koronakriisin vuoksi.

Halsey onkin ehtinyt jakamaan runsaasti kuvamateriaalia Instagramissa. Nyt poptähti on tarjonnut faneilleen silmänruokaa jakamalla kuvan, jossa hän poseeraa paljastavassa vaaleassa monokinissä.

Aivan koko kesä ei ole kulunut kotona istuessa Halseynkaan tapauksessa. Hän osallistui kesäkuun alussa mielenosoituksiin, joissa protestoitiin poliisiväkivaltaa vastaan. Poptähti paljasti tuolloin olleensa lähellä saada poliisin mielenosoittajia kohti ampumista kumuluodeista.

View this post on Instagram

grasshopper or human turkey leg 🦗🍗?

A post shared by halsey (@iamhalsey) on