Jessica Simpson kuumassa selfiessä – mahtui 14 vuotta vanhoihin farkkuihinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja kirjailija Jessica Simpson laihdutti viime vuoden aikana 45 kiloa. Tähti on tällä hetkellä elämänsä parhaassa kunnossa, mikä näyttää myös vaikuttaneen siihen, että nainen otti innoissaan uuden vuosikymmenen vastaan täytettyään 40 vuotta.

Jessica Simpson täytti perjantaina 10. heinäkuuta 40 vuotta. Hän päätti pitkästä aikaa antaa mahdollisuuden vanhoille farkuille, joita nainen oli säilyttänyt vaatekaappinsa perällä. Niin kutsutut tavoitefarkut tähti on pitänyt tallessa jo 14 vuoden ajan ja onkin hyvin innoissaan siitä, että hän mahtuu niihin jälleen.

Jessica Simpson julkaisi itsestään peilin kautta otetun kuvan, jossa hän poseeraa hyvin ylpeänä risaiset farkut yllään. Nainen uskaltautui huomattavan painonpudotuksen jälkeen jälleen kokeilemaan säilyttämiään True Religion -farkkuja, joihin tähti näyttää sujahtaneen nyt hyvin vaivattomasti.