Lisa Rinna riisui somekuviinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu kasvo aikoinaan hyvin suositusta Melrose Place -ohjelmasta, minkä lisäksi Rinna on tähdittänyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa jo vuosien ajan. Viime aikoina 57-vuotias Lisa Rinna on ihastuttanut fanejaan hauskoilla tanssivideoillaan, mutta nyt hän loksauttaa jokaisen leuat kuvallaan.

View this post on Instagram

Birthday Suit 🎂

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna) on

Rinna nähdään nimittäin tällä kertaa poseeraamassa täysin alastomana Instagramissa, jossa hänen kuvansa takuulla kolkuttelee sääntöjen rajoja ja on alituisessa poistamisvaarassa. Synttäriensä kunniaksi julkkiskaunotar poseeraa kuvatekstinsäkin perusteella syntymäasussaan.

View this post on Instagram

💃🏻🕺🏻💊❤️

A post shared by L I S A R I N N A (@lisarinna) on

Taannoin Lisa Rinna jakoi tyttärestään Ameliasta kuvaamansa videon, jossa tytär oli päätynyt ottamaan osaa hauskaan tamburiinitanssiin. Videolla tytär näytti antaneen periksi äitinsä hassuttelulle ja tanssi saman kappaleen tahdissa kuin äitikin omalla videollaan. 18-vuotias Amelia myös matki Lisa Rinnan näyttämiä liikkeitä ja läpsytteli itseään takapuolelle tamburiinilla.