Zendaya tähdittää koronan aikana kirjoitettua elokuvaa – kuvauksissa erikoisjärjestelyjä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Zendaya Coleman on näytellyt muun muassa suositussa Euphoria-draamasarjassa, jonka toisen tuotantokauden kuvaukset jäivät maaliskuussa koronaviruksen vuoksi kesken. Nyt Coleman tullaan näkemään ensimmäisessä elokuvassa, joka on onnistuttu kuvaamaan koronaviruspandemian aikana.

Heti Euphoria-sarjan kuvausten keskeydyttyä Zendaya oli ottanut yhteyttä sarjan luojaan ja ohjaajaan Sam Levinsoniin. Zendaya oli kysynyt mieheltä, että pystyisikö hän kirjoittamaan karanteenin aikana jonkin elokuvan, jossa nainen voisi työskennellä. Kuuden päivän työskentelyn jälkeen Levinsonilla oli ensimmäinen luonnos Malcolm & Marie -nimisestä elokuvasta.

Elokuva kuvattiin tarkkojen määräysten mukaan. Ennen kuvauksia koko ryhmä oli karanteenissa, minkä jälkeen heidät testattiin koronaviruksen varalta useaan otteeseen. Koko kuvausten ajan työryhmä oli yhdessä eikä kukaan saanut poistua kuvauspaikalta.

Elokuvassa Zendaya näyttelee Marien roolia ja hänen vastanäyttelijänään Malcolmin roolissa toimii BlacKkKlansman-elokuvasta tutuksi tullut John David Washington. Salassa tuotetun elokuvan kuvaukset on saatettu Daily Mail -sivuston mukaan onnistuneesti päätökseen, mutta elokuvan julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu.