Breaking Bad -tähti mukana uudessa Far Cry -pelissä – tietenkin pahisroolissa

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalaissyntyinen näyttelijä Giancarlo Esposito tunnetaan erityisesti Breaking Bad ja Better Call Saul -sarjoista, joissa hän näyttelee Gus Fringiä. Pian tähti tulee laajentamaan repertuaariaan myös videopelien maailmaan.

Esposito näyttelee pahisroolia tulevassa Far Cry 6 -pelissä. Suositun pelisarjan tulevassa osassa pelaaja päätyy keskelle vallankumousta kuvitteellisessa Yaran saarivaltiossa, jota johtaa Breaking Bad -tähden esittämä Giancarlo Esposition.

Esimakua Far Cry 6 -pelistä ja Giancarlo Esposition roolista saadaan tuoreessa trailerissa. Pelin on määrä ilmestyä 18. helmikuuta 2021. Avoimen maailman toimintapelien aikaisemmat pelit ovat sijoittuneet muun muassa Yhdysvaltojen syrjäseuduille, fiktiiviseen Nepalin kaltaiseen valtioon ja trooppisille saarille.