Abigail Ratchfordin iltapuku tarjoilee poven kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Taannoin alastomana sosiaalisessa mediassa poseerannut kohukaunotar poseeraa nyt somekuvassaan erittäin näyttävässä hopeanhohtoisessa ja hieman läpikuultavaksi asussa, joka tarjoili hänen maailmankuulun povensa kuin tarjottimella.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.