Kalastaja laski kameransa veteen – valkohai ui senttien päähän kita auki

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valkohait ovat suurikokoisia haita, joita useimmat pääsevät näkemään vain televisioruudun välityksellä. Toisinaan kalastajat, surffaajat ja sukeltajat kohtaavat näitä isokokoisia petokaloja kuitenkin turhankin läheltä.

Nyt YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa iso valkohai näyttää kiinnostuneen kalastajien veneestä. Australiassa kalastamassa olleet veljekset alkoivat kuvaamaan haita huomattuaan, että se alkoi kiertämään heidän venettään. Lopulta se päätyi hätistämään kalastajat pois lähettyviltään.

Valkohai näytti kalastajille, että heillä ei ole näille vesille mitään asiaa. Valkohain alkaessa puremaan venettä veljekset olivat päättäneet luopua kalastuspaikastaan ja lähteä veneellään hieman kauemmas ennen kuin valkohain vahva purenta olisi onnistunut tuhoamaan venettä.