Matkustaja huusi tappavansa kaikki – lentokone teki hätälaskun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Chicagoon matkalla olleessa lentokoneessa todistettiin taannoin pelottavaa tilannetta. Kone joutui tekemään hätälaskun muita matkustajia uhkailleen miehen ansiosta.

Alaska Airlines -yhtiön lento 422 nousi ilmaan Seattle-Tacoman kansainväliseltä lentokentältä lauantai-iltana. Nimeämätön miesmatkustaja alkoi käyttäytymään aggressiivisesti ja äänekkäästi jo nousun aikana. Lentoa oli ehtinyt kulua noin 20 minuuttia kun mies alkoi kävelemään pitkin koneen käytäviä, huudellen uhkauksia muille matkustajille.

– Aion tappaa kaikki tässä lentokoneessa. Kuolkaa Jeesuksen nimeen!, mies huusi.

Matkustaja taltutettiin lentohenkilökunnan ja kahden matkustajan toimesta. Lentokone ohjattiin takaisin Seattle-Tacoman lentokentälle, jossa mies Seattle Times -lehden mukaan pidätettiin. Välikohtaus tallentui sosiaalisessa mediassa sittemmin levinneeksi videoksi.