Pesukarhu leikki keinulla – naapuri kuvasi hauskan tilanteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut näyttävät värityksensä puolesta aivan pieniltä rosvoilta, jollaisia ne monesti ovatkin jäädessään kiinni usein esimerkiksi ruoan viemisestä. Tällä kerralla videolle tallentui kuitenkin hieman toisenlainen tilanne, jossa pesukarhu leikki takapihalla.

YouTube-videolla nähdään miten pesukarhu telmii omakotitalon takapihalla. Naapuri oli huomannut pesukarhun, jolloin hän oli päättänyt alkaa kuvaamaan sitä videolle siltä varalta, että pesukarhu tekisi jotakin huvittavaa.

Pesukarhu leikki takapihan istutuksilla kunnes se huomasi, että keinu oli paljon hauskempi leikkikalu. Pesukarhu alkoi kiipeilemään ja roikkumaan keinussa. Näyttää siltä, että pesukarhu innostuu leikeistään aivan kuin pieni lapsi ja yrittää kerta toisensa jälkeen kiivetä heiluvan keinun päälle.