Mikä bikinishow! Supermalli esitteli treenaamisensa tuloksia uimarannalla

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Nina Agdal on lanseerannut oman The Agdal Method -hyvinvointioppaan, joka on saatavana puhelimeen ladattavan sovelluksen muodossa. Nainen haluaa auttaa ihmisiä löytämään heistä itsestään parhaan mahdollisen version ravinnon, liikunnan, mielenterveyden ja itsensä rakastamisen kautta. Metodi näyttää toimineen ainakin malliin itseensä tuoreiden bikinikuvien perusteella.

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisi hänen Instagram-kanavalleen kuvia, joissa nainen nähdään rannalla bikineissä. 28-vuotias kaunotar poseeraa hiekkarannalla ilman meikkiä ja on todella näyttävä näky kolmion mallisissa bikineissään.

Nina Agdal julkaisee sosiaalisessa mediassa paljon myös liikkumiseen liittyvää sisältöä. Tuoreimmassa treenivideossaan nainen nähdään juoksemassa juoksumatolla. Agdal toimii hyvänä mallina omalle hyvinvointioppaalle, koska hänen vartalonsa näyttää huokuvan terveyttä ja vahvuutta, jonka nainen on liikunnan ja ruokavalion avulla saavuttanut.