Bella Hadid Calvin Kleinin uimapuvuissa – kuumat kuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on poseerannut nyt Calvin Klein -merkin uusissa mainoskuvissa. Tuoreessa kampanjassa 23-vuotias Hadid nähdään sporttisissa uima-asuissa, jotka yllään hän sukeltaa veden pinnan alla. Nyt nainen on julkaissut lisää kuvia, joissa hänet nähdään mustassa uimapuvussa.

Bella Hadid julkaisi uudesta uimapukukampanjasta kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa mustissa uimapuvuissa. Tyylikkään yksinkertaiset ja linjakkaat uimapuvut korostavat naisen hoikkaa mallivartaloa. Uudet kuvat todistavatkin jälleen kerran sen minkä vuoksi Bella Hadid on niin kuumaa valuuttaa mallimarkkinoilla.

Menestyksekästä mallin uraa tekevä Bella Hadid on seksikkään ulkonäkönsä lisäksi ollut paljon uutisotsikoissa hänen rakkauselämänsä vuoksi. Nainen on alkanut uudelleen seurustelemaan The Weekndin kanssa. Pariskunta on eronnut useita kertoja, mutta nyt he vaikuttavat olevan jälleen onnellisesti yhdessä.