Jope Ruonansuu on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisradion tietojen mukaan suomalaisten rakastama taiteilija, artisti, näyttelijä ja imitaattori Jope Ruonansuu on kuollut. Jope tuli suomalaisille tutuksi lukuisista televisio-ohjelmista ja myös levyttävänä artistina.

Kaksi vuotta sitten Ruonansuu kertoi sairastuneensa syöpään, minkä jälkeen hän vetäytyi julkisuudesta. Alkuvuodesta Ruonansuu joutui Lahdessa sairaalahoitoon, kun hänen kuntonsa romahti. Syöpä todettiin 2018 keväällä. Ruonansuu hakeutui tällöin lääkäriin huomattuaan olevansa tavallista väsyneempi ja laihtuneensa kymmenen kiloa lyhyessä ajassa. Kasvain löytyi tähystyksessä Ruonansuun ruokatorvesta.

Stara tapasi Ruonansuun kesällä 2016, jolloin hän kertoi haastattelussa musiikkinsa lisäksi muun muassa isäksi tulemisesta sekä 40 kilon laihtumiseen johtaneesta leikkauksestaan. Jope toivoi paluuta televisioon ja oman elokuvan tekemistä.