Ravintolatyöntekijä kutsui mallia töykeäksi – Hailey Bieber pyysi käytöstään heti anteeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hailey Bieber on yhdysvaltalainen malli, joka meni naimisiin poptähti Justin Bieberin kanssa kaksi vuotta sitten. Aviomies hehkuttaa sosiaalisessa mediassa aina sitä miten sydämellinen ja ihana 23-vuotias vaimo on, mutta nyt eräs ulkopuolinen on kuitenkin antanut hieman erilaisen näkemyksen asiaan.

Hailey Bieber on pyytänyt anteeksi sosiaalisessa mediassa käytöstään nähtyään videon, jossa hän sai eräältä ravintolatyöntekijältä huonot arvostelut. People-sivuston mukaan TikTok-sovelluksessa levisi video, jossa nainen kertoi Hailey Bieberin olevan tuntemattomille ihmisille todella töykeä.

Nainen antoi Hailey Bieberille käytöksestä 3,5 pistettä täydestä 10 pisteestä. Bieber oli nähnyt videon, jossa hänen käytöstään moitittiin. Tähti kommentoi videoita heti itse henkilökohtaisesti ja pyysi anteeksi. Nuoren mallikaunottaren tarkoitus ei koskaan ollut olla töykeä ihmisille, joita hän ei tunne. Hailey Bieber kertoi myös olleensa tyytyväinen siitä, että ravintolatyöntekijä jakoi kokemuksensa, koska nyt Bieber voi kiinnittää käytökseensä enemmän huomiota.