Mitä ihmettä? Rita Niemi jumppasi uima-altaalla – tähän liikkeeseen ei moni pysty

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.

https://www.instagram.com/p/CCdkqFCAWPl/

Rita ja Aki saivat vuosi sitten tyttären, jonka he ovat nimenneet Donnaksi. Perheenäiti on nyt julkaissut upean kuvan, jossa hän esittelee millaista treeniä hän tekee uima-altaan edustalla. Kuvassa nainen poseeraa vaativassa asennossa, jossa hän seisoo yhden kätensä varassa.

https://www.instagram.com/p/CCnsffRg5Jz/

– Pikku jumpat altaalla, Rita kommentoi vaatimattomasti näyttävää kuvaansa.

Rita Niemi-Manninen on tunnettu myös kilpa-aerobikkaajana. Telinevoimistelu ja aerobic-taustan omaava nainen on varmasti oppinutkin kuvassa esitetyn liikkeen harrastustensa ja ammattinsa parissa.