Mitä ihmettä? Rita Niemi jumppasi uima-altaalla – tähän liikkeeseen ei moni pysty

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.

Rita ja Aki saivat vuosi sitten tyttären, jonka he ovat nimenneet Donnaksi. Perheenäiti on nyt julkaissut upean kuvan, jossa hän esittelee millaista treeniä hän tekee uima-altaan edustalla. Kuvassa nainen poseeraa vaativassa asennossa, jossa hän seisoo yhden kätensä varassa.

– Pikku jumpat altaalla, Rita kommentoi vaatimattomasti näyttävää kuvaansa.

Rita Niemi-Manninen on tunnettu myös kilpa-aerobikkaajana. Telinevoimistelu ja aerobic-taustan omaava nainen on varmasti oppinutkin kuvassa esitetyn liikkeen harrastustensa ja ammattinsa parissa.