Julianne Hough paljasti perusteellisen aamurutiininsa – meditoi, tanssii ja treenaa

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough on tehnyt paljon itsetutkiskelua viime vuosien aikana. Ystävien mielestä nainen on muuttunut ihmisenä paljonkin, mikä oli myös yksi syy siihen, että nainen päätti yhdessä miehensä Brooks Laichin kanssa erota.

Nyt 31-vuotias Julianne Hough paljasti Elle-lehdelle miten hän viettää päivänsä. Yksin eläessään Houghin aamurutiinit ovat pitkiä ja rauhallisia. Nainen tekee heti herättyään hengitysharjoituksia, meditoi ja kirjoittaa päiväkirjaansa. Nämä kaikki harjoitukset auttavat hänen mieltään latautumaan päivään.

Ensimmäisenä Julianne Hough nauttii sitruunavettä, jonka hän on edellisenä iltana valmistanut yöpöydälleen. Sen jälkeen hän juo vihermehun, käy juoksemassa ja tekee treenin. Vasta treenin jälkeen Hough syö aamiaisen, joka on terveellinen smoothie. Nyt kello on vasta hieman yli yhdeksän aamulla ja tähti on ehtinyt tekemään jo paljon enemmän oman hyvinvointinsa eteen kuin moni muu kokonaisen päivän aikana.