Mies laihdutti yli 80 kiloa 10 kuukaudessa – koska halusi päästä vuoristorataan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset laihduttavat ulkonäkösyistä, toiset puolestaan terveteen liittyvistä syistä. Eräs Yhdysvaltojen Ohiossa asuva mies laihdutti rankalla kädellä päästäkseen huvipuistolaitteeseen.

Huvipuistolaitteita rakasva Jared Ream oli joutunut lopettamaan vuoristoradoissa ajelun, sillä 195 kiloa painaneena hän ei mahtunut niiden turvapuomien sisään. Mies päätti kuitenkin tehdä elämäntapamuutoksen kuultuaan King’s Islandin huvipuiston saavan uuden Orion-vuoristoradan. Oli aika pudottaa painoa, jotta hän pääsisis matkustamaan siinä.

Ream alkoi laihduttamaan vähempikalorisen ruokavalion ja päivittäisen kuntoilun avulla. Hän jopa kuntoili juoksemalla paikoillaan televisiosarjoja katsellessaan. Ream onnistui 10 kuukauden aikana pudottamaan painoaan 86 kilon edestä.

Ream pääsi lopulta ajamaan Orion-vuoristoradassa. Mies kertoo Local 12 -uutissivustolle ajelun olleen kaiken vaivan arvoista ja aikovansa vierailla siinä vielä useita kertoja. Orion sijoittuukin nyt miehen suosikkivuoristoratojen listalle myös sen tunnearvon vuoksi, sillä hän kokee ylittäneensä itsensä laihduttamisen ansiosta.

 

https://www.facebook.com/News4SA/videos/669624887233310/?t=0&v=669624887233310