Salovaaran veljeksille yhteinen radio-ohjelma – ovat äänessä öisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radiotoimittajaveljekset Pertti ja Lauri Salovaara aloittavat elokuussa uuden yöradion, joka on tarkoitettu lähinnä ammattikuskien pimeiden tuntien viihdykkeeksi. Liikenneradiotyylistä ohjelmaa toteutetaan suorana lähetyksenä jokaisena arki-iltana Radio Novan taajuudella.

– Yöradio on liikenneohjelma erityisesti niille, jotka istuvat ratin taakse muiden käydessä nukkumaan. Ohjelman keskiössä ovat turvallisuus ja jaksaminen. Ajankohtaisiin teemoihin tullaan ottamaan vahvasti mukaan yöliikenteen todelliset asiantuntijat, ne tien päällä liikkuvat kuuntelijat, Radio Novan ja Mercedes-Benzin yhteistyössä tuottama Yöradio lupaa.

Liikenteessä liikkuu yöaikaan rahtareita, pelastus- ja turvallisuusalan viranomaisia, julkisen liikenteen kuljettajia sekä taksikuskeja. Ohjelma alkaa maanantaina 3. elokuuta kello 22:00.