Izabel Goulart suihkussa – sitten ikuistettiin bikinien alaosa lähietäisyydeltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Viime aikoina kuvankaunis supermalli on osoittanut useilla somekuvillaan miksi juuri hän kuuluu mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin.

View this post on Instagram

Outdoor Shower 💛 Take 3

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Nyt Izabel Goulart on julkaissut kuvia, joissa hän nauttii ulkosalla suihkussa käymisestä bikinit yllään. Samaan aikaan hän julkaisi samojen bikinien alaosasta vielä lähikuvan. Näin asun mahdollisesti ostavat näkevät mahdollisimman hyvin miltä asu supermallin yllä näyttää. Todellisuus voi kuitenkin monien muiden kohdalla olla hieman toisennäköinen.

View this post on Instagram

Outdoor Shower 💛 Take 1

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Brasilialaissyntyisen 35-vuotiaan Izabel Goulartin upea bikinivartalo on tulosta siitä, että tähti on myös tunnettu fitness-harrastuksestaan. Mallin töiden lisäksi nainen on uransa aikana myös näytellyt ja esiintynyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -televisiosarjoissa.