Shokkikuvat! Kaia Gerber poseerasi rinnat paljaana – some sekosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nousujohteista mallin uraa tekevä kaunotar Kaia Gerber sai jalansijan muodin pariin hyvin nopeasti, mistä onkin varmasti kiittäminen hänen äitiään Cindy Crawfordia. Äskettäin nuori kaunotar esitteli julkaisemallaan videolla muita kykyään, joita ovat kitaran soittaminen ja laulaminen.

View this post on Instagram

@voguejapan @luigiandiango 🖤

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Nyt Kaia tehnyt historiaa poseeraamalla rinnat paljaana ja julkaisemalla kuvan sosiaalisessa mediassa. Somepalvelun sääntöjen vuoksi nännit on peitetty tähdillä, mutta siitä huolimatta hänen seuraajansa riemastuivat rohkeasta kuvasta ja kuva sai nopeasti 1 500 kommmenttia. Päivityksen perusteella kuva lienee menossa ilman sensuuria Vogue-lehden japanilaiseen numeroon.

Musikaalisuuden lisäksi Kaia Gerber on onnistunut nopeasti todistamaan ansainneensa paikkansa muotinäytöksissä, joita nainen onkin jo päässyt tekemään mittavan määrän. Kaia Gerber on myös suosittu tähti sosiaalisessa mediassa ja häntä seuraakin tällä hetkellä jo yli 5,5 miljoonaa fania.