Kanye Westin Twitter-sekoilu herättää huolta – Kim Kardashian yritti saada lääkärin paikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Kanye Westin viimeaikainen käytös on herättänyt huolta niin tähden lähipiirissä kuin faneissakin. Nyt artisti on otsikoissa Twitter-avautumisesta, jossa hän muun muassa kertoi vaimonsa yrittävän lukita hänet pois.

Kanye Westin mukaan Kim Kardashian oli yrittänyt tuoda lääkärin heidän kotiinsa. Tähti myös avautui Kimin Playboy-kuvista ja ilmoitti Kris Jennerille, ettei tämä ole tervetullut lastensa lähelle. Kanye vertasi tilannettaan Nelson Mandelaan ja Get Out -kauhuelokuvaan.

– Kim yritti lentää Wyomingiin lääkärin kanssa. Hän yritti lukita minut pois Get Out -elokuvan tavoin, sillä itkin eilen tyttärieni pelastamisesta, Kanye West twiittasi.

Kanye West on sittemmin poistanut viestinsä ja twiitannut keskittyvänsä nyt musiikkiin. Räppäri järjesti sunnuntaina hurjaksi kuvaillun presidentinvaalikampanjatilaisuuden, joka herätti Page Six -sivuston mukaan jälleen Kim Kardashianin huolen hänen aviomiehnsä hyvinvoinnista.