Rodrigo Alves on historiaa! Hän on nyt virallisesti Jessica

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen Jessica Alves aloitti uuden elämänsä naisena tämän vuoden alussa. Nyt hän on vaihtanut myös nimensä ja kertoo, että hän on aina ollut ihmis-Barbie, mutta ei uskaltanut elää aidossa sukupuolessaan ennen vuotta 2020.

Naiselliset muodot omaava kosmopoliitti on vieraillut ympäri maailmaa kuvatuissa televisio-ohjelmissa esittelemässä uutta ja upeaa ulkonäköään. Hänen kurvikas vartalonsa on kirurgisesti muokattu ja prosessi on alkanut jo ennen sukupuolenkorjausta. Hän on vakuuttanut olevansa vihdoinkin sinut itsensä kanssa.

Lontoossa asuva Jessica Alves rakastaa näyttäviä vaatteita. Hän myy joitakin asujaan Depop-sivustolla faneilleen. Rodrigo on historiaa ja hänet tunnetaan jatkossa nimellä Jessica.