Russel Crowe katuu: ”Olisi pitänyt viettää enemmän aikaa lasteni kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosina uraansa intensiivisesti keskittynyt näyttelijä Russel Crowe on havahtunut siihen, että hänen lapsensa ovat yhtäkkiä kasvaneet teini-ikään. Koronaviruskaranteeni avasi miehen silmät arvostamaan perhettä töitä ennemmän.

– Kun mietin aikaani taaksepäin, olisi minun pitänyt viettää aikaani enemmän lasteni kanssa. Se on kinkkistä. Minulla on tämä suuri ura, mikä vie ympäri maailmaa sijaitseville työpaikoille. Nyt minua harmittaa todella paljon, etten viettänyt tarpeeksi aikaa lasteni kanssa, 54-vuotias Russel Crowe kertoi Kyle & Jackie O -podcastissa.

Hänellä on kaksi lasta 51-vuotiaan Danielle Spencerin kanssa: 16-vuotias Charles ja 14-vuotias Tennyson. Danielle loi ennen lapsiaan aktiivisesti uraa laulajana ja näyttelijänä, mutta Russel Crowen menestys pakotti hänet jäämään kotiin perhettä hoitamaan.

https://www.instagram.com/p/B_cDPFfjtec/