Christopher Nolanin uutuuselokuva vaakalaudalla – ensi-illasta ei enää mitään tietoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisillä on ollut suuri vaikutus elokuvateollisuuteen. Vaikka suoratoistopalveluilla menee hyvin, ovat elokuvateatterit jopa suoranaisessa kriisissä. Inception-ohjaaja Christopher Nolanin odotetun Tenet-elokuvan oli määrä saada ensi-iltansa tänä kesänä.

Julkaisu siirtyi ensin heinäkuun puoliväliin, myöhemmin heinäkuun loppuun ja lopulta elokuun 12. päivään. Nyt ensi-iltapäivämäärää ei ole enää edes määritelty, vaan julkaisu on siirtynyt hamaan tulevaisuuteen.

– Paljastamme Tenetin uuden julkaisupäivän vuodelle 2020 pian, Warner Bros -yhtiön puheenjohtaja Toby Emmerich kertoi Variety-lehdelle.

Lehden mukaan on mahdollista, että Tenetin julkaisu tapahtuu ensin maissa joissa koronatilanne on helpottanut. Elokuva saatetaan siis nähdä Suomessa ennen sen Yhdysvaltojen ensi-iltaa. Tenetistä on Hollywoodissa toivottu elokuvaa, joka saisi ihmiset palaamaan jälleen koronan vuoksi vaikeuksissa oleviin elokuvateattereihin.