Ei voi olla totta! Toistakin perhetuttua syytetään salasuhteesta Tristan Thompsoniin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Larsa Pippen tunnetaan The Real Housewives of Miami -realitysarjan tähtenä ja Kardashianien ystävänä. Nyt nainen on joutunut osaksi Kardashian-Jennereiden parhaillaan käynnissä olevaa skandaalia. Kaikki alkoi maanista vaihetta mielenterveysongelmissaan parhaillaan kärsivät Kanye Westin twiitistä.

Kanye West kirjoitti äsken Twitteriin: ”Larsa Pippen”. Sittemmin poistetusta twiitistä alkoi hullunmylly, jonka mukaan Khloe Kardashianin takaisin ottama Tristan Thompson olisi ollut salasuhteessa Jordyn Woodsin lisäksi myös Larsa Pippenin kanssa. Molemmat ovat Kardashianien pitkäaikaisia perhetuttuja.

Spekulointi sai lisää vettä kiukaalle, kun Twitterissä kerrottiin, että Larsa Pippen olisi harrastanut seksiä Tristan Thompsonin kanssa. Sen sijaan toiseksi Thompsonin salarakkaaksi yhdistetty Jordyn Woods sai julkisesti lokaa niskaansa siitä, että ainoastaan suuteli miestä.

Kardashian-Jennerit ovat yrittäneet pitää asian salassa. Kukaan perheestä ei enää seuraa Larsa Pippeniä sosiaalisessa mediassa. Nyt asiaan on vedetty mukaan rotusyrjintä, koska tummaihoinen Jordyn Woods sai tuntea nahoissaan virheensä ja vieläpä julkisesti. Jordyn Woods on tykännyt twiitistä.

Larsa Pippen on assyrialais-amerikkalaista syntyperää oleva entinen 46-vuotias malli. Hän meni koripallotähti Scottie Pippenin kanssa naimisiin vuonna 1997. Pariskunta on kuitenkin sittemmin eronnut.