Muistatteko argentiinalaisen avaruushaltian? Käynyt jo 32 kauneusleikkauksessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet argentiinalaisen Luis Padronin unelmasta muuttua haltiaa muistuttavaksi avaruusoliomaiseksi ihmiseksi. Hän on muuttunut vuosien varrella ulkonäöllisesti, mutta myös persoonaltaan huomattavasti rohkeammaksi.

Miehen oli tarkoitus muuttaa Los Angelesiin, mutta koronaviruspandemia muutti kaiken. Hän asuu tällä hetkellä siskonsa luona Argentiinan Buenos Airesissa. Mies on käynyt lukuisissa kauneusleikkauksissa ja plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä, mutta isoin muutos on vasta edessä. Vaikka hän on ainoastaan 28-vuotias, aikoo hän muokata ulkonäköään pysyvästi lähiaikoina.

Padronin onneksi hänen sisarensa on aloittanut opinnot plastiikkakirurgiksi. Mies työskentelee jo tätä nykyä mallina, mutta tulevaisuudessa hän aikoo saavuttaa entistä enemmän mainetta kokonaisen kasvoimplantin avulla. Se muokkaa miehen kasvonpiirteet kertaheitolla.

Sisko ei ole kovinkaan innoissaan veljensä pyrkimyksistä muokata itsestään ultraerikoista hahmoa, mutta samalla hän myöntää, että ei voi estää miestä mitenkään toteuttamasta suunnitelmiaan.